Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Актрисата Алекс Сърчаджиева разказа в студиото на Събуди се

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgАктрисата Алекс Сърчаджиева разказа в студиото на Събуди се
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева за непрежалимия Ласкин: Вярвам, че има друго измерение, където животът продължава, иначе всичко е безсмислено

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Актрисата Алекс Сърчаджиева описа в студиото на " Събуди се " по Нова тв мемоари за взаимния им живот с Иван Ласкин. 

" Ние доста говорехме. Хората би трябвало да си приказват, не да премълчават и да задържат в себе си премълчаното. Когато летяхме със аероплан, с цел да играем в друга страна, аз от сутринта ставах и споделях, че няма да отпътува. Иван ми купуваше уиски, аз го изпивах, на летището ми го вземаха, само че от адреналина даже не можех да се напия и по този начин стисках седалките един път, че като слязох в Москва, имах мускулна тресчица на ръцете. Детето непрекъснато говореше от превъзбуда.

Сега бих му споделила на Иван, че доста го обичам и че извънредно доста ми липсва. Вярвам, че има друго измерение, където животът продължава, тъй като другояче ще е доста жалко да живееш тук известно време и всичко да завърши. Вярвам, че той е до нас. Нямам избор да нямам волята и силата да продължа, показа актрисата в студиото. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР